www.neaporeia-oraiokastro.blogspot.com Επικοινωνία: neaporeia@yahhoo.gr. Τα γραφεία μας βρίσκονται: Κομνηνών 57 στο Ωραιόκαστρο και είναι ανοικτά από τις 18:00 έως 21:00. Τηλ/fax: 2310695995. Πρωτομαγιά στο Ωραιόκαστρο. Ώρα 11:00. Είσοδος Ελεύθερη. Η σελίδα μας είναι υπό διαμόρφωση
counter www.com2.gr

Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

Δηλώσεις Ψωμιάδη για τον "Καλλικράτη"

Εντύπωση προκάλεσαν οι σημερινές δηλώσεις του Νομάρχη Θεσσαλονίκης για το σχέδιο Καλλικράτης. Μετά τη χθεσινή τοποθέτησή του στο συνέδριο της ΕΝΑΕ και την προβολή του ανδρισμού του με τη φράση «Δεν είμαι πισωγλέντης», ο κύριος Π.Ψωμιάδης καταφεύγει για μια ακόμη φορά σε προκλητικές και ανοίκειες για πολιτικό άνδρα φράσεις.

Σχολιάζοντας το προσχέδιο του «Καλλικράτη» το χαρακτήρισε «τραβεστί» και πρόσθεσε ότι δεν πρόκειται να ασχοληθεί εκ νέου με αυτό, καθώς υποβαθμίζει τα αιρετά στελέχη της αυτοδιοίκησης και τους εργαζομένους.

Σύντομα αναμένεται να ανακοινωθεί και ο χωροταξικός χάρτης του σχεδίου καθώς ολοκληρώνονται οι διαβουλεύσεις για την τελική του μορφή.

Η Ενωση Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων Ελλάδας ανακοίνωσε την Πέμπτη, κατά τη συνεδρίαση της για τον "Καλλικράτη", τη διεξαγωγή συνεδρίου στις 28 και 29 Απριλίου.

Ο νομάρχης Πειραιά Γ. Μίχας χαρακτήρισε το σχέδιο καινοτόμο και ζήτησε από όλους τους αυτοδιοικητικούς, ακόμη και από εκείνους που ανήκουν σε διαφορετικούς πολιτικούς χώρους να είναι «γενναιόδωροι» αφού, όπως χαρακτηριστικά είπε, «πήραμε πολλά περισσότερα από όσα ζητήσαμε».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου