www.neaporeia-oraiokastro.blogspot.com Επικοινωνία: neaporeia@yahhoo.gr. Τα γραφεία μας βρίσκονται: Κομνηνών 57 στο Ωραιόκαστρο και είναι ανοικτά από τις 18:00 έως 21:00. Τηλ/fax: 2310695995. Πρωτομαγιά στο Ωραιόκαστρο. Ώρα 11:00. Είσοδος Ελεύθερη. Η σελίδα μας είναι υπό διαμόρφωση
counter www.com2.gr

Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Ωραιόκαστρο: Λατρευτικές εκδηλώσεις

Λατρευτικές εκδηλώσεις στο ιερό ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Ωραιοκάστρου θα πραγματοποιηθούν το Σαββατοκύριακο 24 και 25 Απριλίου, προεξάρχοντος του μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, Βαρνάβα, στο πλαίσιο της πανηγύρεως της Παναγίας της Πορταΐτισσας.
Σημειώνεται ότι αντίγραφο της εξέχουσας μεταξύ των θεομητορικών εικόνων του Αθω βρίσκεται στον ιερό ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Ωραιοκάστρου εδώ και περίπου δύο χρόνια. Στο μεταξύ, φέτος, στον συγκεκριμένο ναό θα παραμείνει για προσκύνημα από το προσεχές Σάββατο, 24 Απριλίου 2010, και για μία εβδομάδα η εικόνα της Παναγίας της Γοργοϋπηκόου από την ιερά μονή Γενεσίου της Θεοτόκου Νομού Μαγνησίας. Η υποδοχή της θαυματουργού εικόνας θα γίνει στις 6:30 το απόγευμα του Σαββάτου, στη συμβολή της Λεωφόρου Δημοκρατίας με την οδό Βασιλέως Γεωργίου. Θα ακολουθήσει λιτάνευση των εικόνων της Παναγίας της Πορταΐτισσας και της Παναγίας της Γοργοϋπηκόου στους δρόμους του Ωραιοκάστρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου